Одеський національний технологічний університет

Випуск 2009 р.
З усіх представників харчової галузі, мені мабуть пощастило найбільше, оскільки результати роботи команди в якій я працюю роблять щасливими як дітей так і дорослих.
На даний момент я працюю головним технологом на підприємстві АТ «Житомирський маслозавод» (ТМ «Рудь»). Ми виробляємо найсмачніший, найкращий у світі десерт – МОРОЗИВО.
У 2009 р. я здобула інженерно-технічну освіту та отримала диплом з відзнакою. Надзвичайно потужний викладацький склад кафедри «Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси», творчі та спортивні активності в академії, насичене, веселе студентське життя – це незабутні враження та теплі спогади, які залишаться зі мною на все життя.
Наш випускний рік припав на чергову кризу в країні, тому до свого першого працевлаштування довелося пройти не одну співбесіду. Але врешті завдяки відділу сприяння працевлаштуванню студентів і випускників академії, який також займається і практикою для студентів, я отримала свою першу роботу за спеціальністю. Вже за два роки отримала пропозицію зайняти посаду головного технолога в компанії «Три ведмеді».
Хочу сказати, що будь-яка робота не легка, кожна професія вимагає наполегливості. Досвід набувається з часом. Головне визначитись, що тобі потрібно, а далі поставити перед собою мету і прикласти усіх зусиль для її досягнення.
Бажаю усім абітурієнтам вдалих іспитів, позитиву, натхнення та рухатись тільки вперед і вгору!

Translate »