Рейтинг оцінювання досягнень здобувачів вищої освіти СВО «Бакалавр» та СВО «Магістр» факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу за 2021-2022 н.р.
ПІБ здобувача | Шифр групи | Рейтинговий бал |
Нечаєва Марія Олексіївна | ТТП-57(а) | 1 |
Даценко Анна Олександрівна | ТМ-25(а) | 0,99 |
Гуляєва Аліна Юріївна | ТМ-32(а) | 0,99 |
Чудік Руслана Ігорівна | ТМ-33(а) | 0,98 |
Волкова Кароліна Олександрівна | ТТП-57(а) | 0,98 |
Король Аліна Олександрівна | ТМ-25(а) | 0,97 |
Козаченко Юлія Валеріївна | ТМ-25(а) | 0,97 |
Антіпова Маргарита Олегівна | ТМ-33(б) | 0,96 |
Железняк Ганна Олександрівна | ТМ-25(а) | 0,96 |
Кравченко Катерина В’ячеславівна | ТМ-35(а) | 0,96 |