Одеський національний технологічний університет

Рейтинг оцінювання досягнень здобувачів вищої освіти СВО «Бакалавр» та СВО «Магістр» факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу за 2021-2022 н.р.

ПІБ здобувача Шифр групи Рейтинговий бал
Нечаєва Марія Олексіївна ТТП-57(а) 1
Даценко Анна Олександрівна ТМ-25(а) 0,99
Гуляєва Аліна Юріївна ТМ-32(а) 0,99
Чудік Руслана Ігорівна ТМ-33(а) 0,98
Волкова Кароліна Олександрівна ТТП-57(а) 0,98
Король Аліна Олександрівна ТМ-25(а) 0,97
Козаченко Юлія Валеріївна ТМ-25(а) 0,97
Антіпова Маргарита Олегівна ТМ-33(б) 0,96
Железняк Ганна Олександрівна ТМ-25(а) 0,96
Кравченко Катерина В’ячеславівна ТМ-35(а) 0,96
Translate »