Одеський національний технологічний університет

Відгуки випускників факультету

Касьян Світлана

Я ‒ випускниця 2020! Моє знайомство з академією відбулося у 2013 році. На той момент мені виповнився 21 рік, я чітко знала з якою професією пов’язати життя, але не знала якому ЗВО довірити свою жагу до навчання. Це зараз розумію, що випадковості ‒ не випадкові, але саме в момент моїх

Читати далі »

Загородня Тамара

У 2019 році я закінчила Одеську національну академію харчових технологій. Навчалася за фахом “Технології і управління молочним бізнесом”. Можу сказати, що вчитися на цій спеціальності не складно, а більш того – цікаво! Оскільки окрім лекцій, існують і лабораторні заняття, ви можете не лише дізнатися нову інформацію про харчові технології, але

Читати далі »

Крохмаль Ольга

Я випускниця 2014 року. Хочу поділитися своїми враженнями про навчання в академії та свій професійний шлях. У 2009 році вступила до Одеської національної академії харчових технологій на спеціальність «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Після вступу я переконалася в доцільності і перспективі даного навчання і в тому, що в майбутньому

Читати далі »

Волчкова Оксана

Я отримала ступінь магістра за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» в 2013 р. Мій професійний шлях почався на ДП «Старкостянтинівський молочночний завод» на позиції лаборанта, але дуже швидко вдалось вирости до позиції молодшого технолога. Після завершення магістратури я пройшла відбір у ізраїльську компанію на позицію технолога молочних продуктів.

Читати далі »

Парубок Анастасія

Випуск 2009 р. З усіх представників харчової галузі, мені мабуть пощастило найбільше, оскільки результати роботи команди в якій я працюю роблять щасливими як дітей так і дорослих. На даний момент я працюю головним технологом на підприємстві АТ «Житомирський маслозавод» (ТМ «Рудь»). Ми виробляємо найсмачніший, найкращий у світі десерт – МОРОЗИВО.

Читати далі »

Кисельов Сергій Васильович

Дата закінчення ОНАХТ – червень 1984 р. Кар’єрні досягнення (посади і місця роботи): Серпень 1984 р. – червень 2001 р. – головний інженер Тарутинського сирзаводу (Одеська область). Червень 2001 р. – травень 2007 р. – головний механік, технічний директор, начальник відділу енергоменеджменту, головний інженер ВАТ «Кременчуцький міськмолокозавод » (Полтавська область).

Читати далі »

Чагаровський Вадим Петрович

Віце-президент компанії «Терра Фуд», голова ради директорів Спілки молочних підприємств України. Студентські роки – самі незабутні, за 5 років багато пам’ятних моментів: і навчання, і активний відпочинок з одногрупниками, і художня самодіяльність. Побажання викладачам – із задоволенням доносити знання до студентів, звичайно ж з терпінням ставитися до студентів. Побажання студентам

Читати далі »

Макаренко Марина Сергіївна

Шановний читач, якщо ти абітурієнт і наразі стоїш перед вибором майбутньої професії, це якраз те, що тобі потрібно! Досить роздумів – вступай до Одеської національної академії харчових технологій! В мене нескінченний перелік «ЗА», які намагатимусь втиснути у наступні кілька абзаців! Закінчивши школу у 2003 році з золотою медаллю, я твердо

Читати далі »

Чагаровський Олександр Петрович

Рік випуску – 1975. ТОВ «Хр. Хансен Україна» – генеральний директор; доктор технічних наук, професор кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси. З посмішкою згадуєш перебіжки від аудиторії до аудиторії, метушню іспитів, сміх, пригоди в інститутських стінах, а головне, що стали близькими і рідними людьми. Друзі та викладачі –

Читати далі »

Анічін Володимир Вікторович

Головний технолог на підприємстві з переробки молока ТОВ «МУККО», навчався в Одеському національному технологічному університеті на кафедрі технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси в 2021-2022 рр. Під час навчання мене вразила компетентність викладачів, оскільки вони мають не лише теоретичні знання, а й практичні навички. Захист магістерської роботи на тему

Читати далі »

Даміан Зареана

Шановні Викладачі та Колеги! Дуже рада, що два роки тому, з кількох варіантів закладів вищої освіти, Румунії та України, де можна здобути професійні знання з моєї спеціальності, я зупинила свій вибір на Одеській Національній Академії Харчових Технологій, яка розташована в такому чудовому, колоритному, з дуже доброзичливими жителями, південному морському місті

Читати далі »

Ірина Колоскова

Знайомтеся – я, технік-технолог технологічного відділу Ірина Колоскова “Я закінчила Одеську національну академію харчових технологій та отримала диплом магістра за спеціальністю «Харчові технології» наприкінці 2019 року. До того моменту я проходила практику на різних підприємствах, що працюють у сфері харчової промисловості і хотіла працювати по спеціальності, але десь поблизу дому –

Читати далі »
Translate »