Одеський національний технологічний університет

Рейтинг оцінювання досягнень здобувачів вищої освіти СВО «Бакалавр» та СВО «Магістр» факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу за 2022-2023 н.р.

Прізвище, ім’я, по-батькові Група Рейтинг
1 Ровінська Анастасія Олександрівна (Б) ТМ-33(а) 1
2 Рагуліна Єлизавета Володимирівна (Б) ТМ-33(а) 0,994
3 Будяк Валєрія Іванівна (Б) ТМ-31(а) 0,982
4 Кіцелюк Микола Андрійович (Б) ТМ-15(а) 0,974
5 Чеберко Алла Ігорівна (Б) ТМ-15(а) 0,972
6 Крижний Олександр Миколайович (Б) ТМ-25(б) 0,961
7 Обада Неля Вікторівна (Б) ТМ-51(а) 0,959
8 Нестеренко Родіон Олексійович (Б) ТМ-12(а) 0,958
9 Вавринюк Ульяна Олександрівна (К) ТТП-14(а) 0,958
10 Король Аліна Олександрівна (Б) ТМ-35(а) 0,957

Translate »