Рейтинг оцінювання досягнень здобувачів вищої освіти СВО «Бакалавр» та СВО «Магістр» факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу за 2022-2023 н.р.
| № | Прізвище, ім’я, по-батькові | Група | Рейтинг |
| 1 | Ровінська Анастасія Олександрівна (Б) | ТМ-33(а) | 1 |
| 2 | Рагуліна Єлизавета Володимирівна (Б) | ТМ-33(а) | 0,994 |
| 3 | Будяк Валєрія Іванівна (Б) | ТМ-31(а) | 0,982 |
| 4 | Кіцелюк Микола Андрійович (Б) | ТМ-15(а) | 0,974 |
| 5 | Чеберко Алла Ігорівна (Б) | ТМ-15(а) | 0,972 |
| 6 | Крижний Олександр Миколайович (Б) | ТМ-25(б) | 0,961 |
| 7 | Обада Неля Вікторівна (Б) | ТМ-51(а) | 0,959 |
| 8 | Нестеренко Родіон Олексійович (Б) | ТМ-12(а) | 0,958 |
| 9 | Вавринюк Ульяна Олександрівна (К) | ТТП-14(а) | 0,958 |
| 10 | Король Аліна Олександрівна (Б) | ТМ-35(а) | 0,957 |