Новини факультету
Події останніх днів жовтня на кафедрі ХХЕтаБ
Насиченим подіями був останній день жовтня на кафедрі ХХЕтаБ. Професор Пилипенко Л.М. проводила підвищення кваліфікації, провели лабораторні роботи для студентів ГРС, майстер клас у Приморському
Робочий тиждень у 10 кадрах
Робочий тиждень у 10 кадрах 📸 – мікс емоцій, відкриттів та натхнення! ☝️А щоб дізнатися що таке сиропридатність молока або аффінаж сиру запрошуємо до нас
Виставка харчової продукції 28-30 жовтня 2025р. м.Київ
28-30 жовтня 2025р. – м.Київ, масштабна виставка харчової продукції в якій активну участь приймає ОНТУ – Одеський національний технологічний університет. Маю честь представляти весь університет
Майстер-клас “Створи свій власний парфум” для учнів 10 класу Ліцею Приморський
Є ті, хто на канікули не пішов і покликав ОНТУ – Одеський національний технологічний університет у гості😉 28 жовтня викладачка кафедри Технології молока, олійно-жирових продуктів
OPENDAY ОНТУ 8 листопада об 11:00
День знань і можливостей! Хей, крутий абітурієнт! Це велика подія, яку ти не хочеш пропустити! 8 листопада об 11:00 ми відчиняємо свої двері для тебе
Майстер-клас з миловаріння та екскурсія до лабораторії робототехніки та мехатроніки для учнів 5 класу Одеського ліцею №117
Канікули в школах не привід для нас зупиняти знайомство учнів з цікавим і новим! 27 жовтня до ОНТУ – Одеський національний технологічний університет завітали в
З Днем української писемності та мови
Щиро вітаємо з Днем української писемності та мови — святом, що символізує нашу культурну єдність, духовну спадщину та любов до рідного слова. Українська мова —
Зустріч «Життя без залежностей: сила усвідомленого вибору. Відверто про важливе»
22 жовтня 2025 року в Навчально-науковому інституті харчових технологій ім. М.О. Грішина Одеського національного технологічного університету відбулася змістовна та щира зустріч на тему «Життя без
Харчова грамотність — ключ до здорового майбутнього!
📅 23 жовтня 2025 року здобувачі освіти Одеського технічного фахового коледжу та Одеського фахового коледжу нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу прослухали лекцію на тему:
Майстер-клас для учнів ліцеїв міста
Якщо хтось вважає, що затяжні тривоги можуть вплинути на бажання і настрій дітей щодо продовження майстер-класу після очікуванні в укриттях, то він має рацію –
Майстер-клас “Створи свій власний парфуми” для учнів 11 класу Одеського ліцею №60
21 жовтня викладач кафедри Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси Клименко Оксана провела для учнів 11 класу Одеського ліцею №60 майстер-клас “Створи свій власний
Майстер-клас з виробництва мила для школярів 9-го класу Приморського ліцею
20 жовтня 2025р. – в рамках профорієнтаційної діяльності ОНТУ на Кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНТУ для школярів 9-го класу Приморського ліцею
Конференції “Молочна індустрія та морозиво” (м. Київ)
Завідувач кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНТУ доцент Скрипніченко Дмитро Михайлович 16 жовтня прийняв участь в конференції “Молочна індустрія та морозиво” (м.
Гастрономічний Кулінарний фестиваль «BBQ-2025» в ОНТУ: смак, талант і благодійність
16 жовтня в Одеському національному технологічному університеті відбувся Гастрономічний Кулінарний фестиваль «BBQ-2025», приуроченого до Дня народження Одеського національного технологічного університету та Дня працівників харчової промисловості,
Дегустація молочної продукції Ічнянського заводу сухого молока та масла
В рамках співпраці з бізнесом 06 жовтня 2025р. членами Кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНТУ була проведена дегустація молочної продукції Ічнянський заводу
Профорієнтація в ліцеях м. Тульчин Вінницької області
Профорієнтація в ліцеях м. Тульчин Вінницької області 6 жовтня 2025 р. Єгорова А.В. Та Єгоров Б.В. Провели профорієнтацію в двох ліцеях м. Тульчин Вінницької області!
Міжнародна конференція ННІХТ ім. М.О. Грішина: у фокусі виставка, екскурсія та дискусійна панель
25 вересня в інституті відбувся насичений подіями день у рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів». Захід організовано кафедрою технології молока, олійно-жирових продуктів
Вітаємо студента Бейду Богдана із перемогою в боксерському поєдинку!
🥊✨ Щиро вітаємо студента нашого інституту ННІ Харчових технологій ОНТУ Бейду Богдана із заслуженою перемогою в боксерському поєдинку!🏆🥇🥊 Це досягнення – не лише результат важких
Відбіркові тренування до збірних команд університету
🏆 Відбіркові тренування до збірних команд університету 🏆 Твій шанс показати себе та стати частиною команди! ⚽️ Футбол 🏐 Волейбол 🏀 Баскетбол Сила духу, командна
Independence Half marathon 14 вересня
14 вересня в Одесі відбувся масштабний біговий захід || Independence Half marathon by Seaside runner Od Близько 800 бігунів, 100+ волонтерів Студентка навчально-наукового інституту харчових