Новини факультету
Квест гра від студентської ради ННІХГ та МТФК ОНТУ
Дата: 19 листопада 2024 р. Час: 13:00 Де: А-406
Святковий захід з нагоди Дня студента в ОНТУ!
❤️Запрошуємо на Святковий захід з нагоди Дня студента в ОНТУ!🌸 🗓️ Дата: 18 листопада 2024р. 🕜 Час: 15:00 📌 Де: А-316 🎤Пориньте разом з нами
Відвідання шкіл Іванівської селищної ради Березівського району
Сьогодні, 7 листопада ми мали чудову можливість завітати до шкіл Іванівської селищної ради Березівського району, щоб розповісти про наш університет, інститут та кафедру. Ознайомили з
Бінарна лекція з освітньої компоненти «Товарознавство» за темою «Товарознавча характеристика крохмалю, цукру, меду, кондитерських виробів»
В рамках договору про співпрацю між Одеським національним технологічним університетом та Запорізьким національним університетом к.т.н., доцентом Дзюбою Надією (Одеський національний технологічний університет), Конох Оленою Євгенівною
Святкування Хелловіна
1 листопада 2024 року в стінах Одеського національного технологічного університету відбулося незабутнє святкування Хелловіна. Цей захід об’єднав різні інститути ОНТУ, кожен з яких відповідав за
Майстер-клас «Шоколадний фондан»
Давній друг і партнер ОНТУ, Одеський ліцей №117, сьогодні також відвідав наші майстер-класи! Ми дуже вдячні класним керівникам і учням, які на канікулах прийшли до
Гарбузовий фестиваль
26 жовтня відвідали масштабний локаційний ярмарок – ГАРБУЗОВИЙ ФЕСТИВАЛЬ, організований ФГ “Пан Білан” . Масштаби заходу вразили – фудкорти зі смачною їжею, гарбузове меню, майстер
Екскурсія у Білгород-Дністровську фортецю та Європейську сироварню
Завідувач кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНТУ Скрипніченко Дмитро Михайлович для здобувачів університету організував цікаві екскурсії у Білгород-Дністровську фортецю та Європейську сироварню
Лекція представника виробництва, стейкхолдера ОП «Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування»
23 жовтня 2024 р. об 9.30. на кафедрі технології ресторанного і оздоровчого харчування відбулася лекція представника виробництва, стейкхолдера ОП «Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування»
Круглий стіл за темою «Нові підходи до вдосконалення шкільного харчування»
На базі кафедри технології ресторанного і оздоровочого харчування відбувся круглий стіл за темою «Нові підходи до вдосконалення шкільного харчування». Результати заходу: обговорення актуальних питань, активна
Урочистий захід до Дня народження Одеського національного технологічного університету.
Завдяки підтримці та організації КП «Парки Одеси» 🗓️ 19 жовтня в парку ім. Т. Г. Шевченка відбувся урочистий захід до Дня народження Одеського національного технологічного
Kвест для студентів коледжів, ліцеїв, а також студентів нашого університету
Студентська рада ННІХТ ім. М.О. Грішина 18 жовтня, в рамках кулінарного конкурсу Барбекю-2024, організувала і провела квест для зацікавлених студентів коледжів, ліцеїв, а також студентів
Кулінарний конкурс Барбекю-2024, локальний конкурс «Форшмак» та благодійний ярмарок на потреби ЗСУ
Кулінарний конкурс Барбекю-2024, локальний конкурс «Форшмак» та благодійний ярмарок на потреби ЗСУ, які пройшли 18 жовтня 2024 р. в Одеському національному технологічному університеті, залишили незабутні
Зустріч студентської спільноти з Мар’яною Анатоліївною Кашкано
Стан здоров’я, активність, настрій та стресостійкість – результат нашого раціону харчування зокрема! 17 жовтня в рамках Інституту культури відбулась мотивуюча зустріч студентської спільноти з Мар’яною
Відкрита лекція старшого викладача кафедри агропродовольчого маркетингу, харчового маркетингу, харчової безпеки та сталого розвитку Luís de Aguiar!(Університет Харпера Адамса, Великобританія)
📣До уваги викладачів та здобувачів вищої освіти @infoONTU 🇺🇦🤝🇬🇧В рамках міжнародного співробітництва між Одеським національним технологічним університетом та Harper Adams University (Великобританія), за сприянням Центра
Cвяткування з нагоди Дня народження ОНТУ та Дня працівників харчової промисловості!
КП «Парки Одеси» разом з Одеським Національним Технологічним Університетом запрошує мешканців та гостей міста на святкування з нагоди Дня народження ОНТУ та Дня працівників харчової
Провідний імпортер та виробник спецій запрошує на роботу технолога
Підприємство “Флагман” у формі ТОВ , провідний імпортер та виробник спецій запрошує на роботу технолога. Основні обов’язки: Розробка нових продуктів та технологічних процесів виробництва Контроль технологічних
Відвідування Музею історії університету
Напередодні Дня народження університету, студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М О. Грішина відвідали Музей історії університету – скарбницю нашої Alma mater. Дякуємо за цікаву
ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ТРЕНІНГ «ЗДОРОВИМ БУТИ – МОДНО!»
ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ТРЕНІНГ «ЗДОРОВИМ БУТИ – МОДНО!» 15 жовтня 2024 року для студентів Одеського національного технологічного університету проведено профілактичний тренінг «Здоровим бути – модно!». Тренінг провела