Новини факультету
Відвідання Березівського опорного заклад-ліцея №3
17 квітня 2025 року ННІ харчових технологій ім. М.О. Грішина ОНТУ прийняв участь у профорієнтаційному заході, організованому Березівською міською радою (смт. Березівка, Одеська область) за
Лекція на тему: «Рибні ікорні фальсифікати – правда і вигадка»
У рамках проведення культурно-виховних заходів навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Грішина інститут культури та мистецтв ОНТУ 16.04.2025 р. було проведено лекцію на тему: «Рибні
Відвідання Окнянського опорного закладу середньої освіти
16 квітня 2025р. – в рамках профорієнтаційної діяльності завідувач кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНТУ Скрипніченко Дмитро Михайлович відвідав Окнянський опорний заклад
ТИЖДЕНЬ в ННІХТ ім. М.О. ГРІШИНА ОНТУ 07.04.2025 – 12.04.2025
ТИЖДЕНЬ в ННІХТ ім. М.О. ГРІШИНА ОНТУ 07.04.2025 – 12.04.2025 Тиждень з 7 по 12 квітня 2025 року виявився насиченим за кількістю заходів у ННІХТ
Профорієнтаційні заходи у трьох школах м. Канів Черкаської області
8 квітня доцент кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій ННІХТ ім. М.О. Грішина ОНТУ Науменко Кристина Ігорівна провела профорієнтаційні заходи у трьох школах м. Канів
Спортивно-масовий захід ІІ SEASIDE MARATHON ODESA
У неділю, 6 квітня 2025 року, на території дендропарку Перемоги проведено спортивно-масовий захід ІІ SEASIDE MARATHON ODESA. Маршрут змагань: проспект Шевченка (пам’ятник Стефанові Джевецькому) –
Зустріч студентів з представниками міжнародного агрохолдингу МХП
11 квітня 2025 року студенти нашого інституту, які навчаються за спец. G13 Харчові технології (ОП «Технології м’ясних і рибних продуктів» і ОП «Технології молока, жирів
Відвідування учнів Захарівського ЗЗСО Роздільнянського району
11 квітня 2025р. – в рамках профорієнтаційної діяльності завідувач кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНТУ Скрипніченко Дмитро Михайлович відвідав учнів Захарівського ЗЗСО
МХП запрошує студентів приєднатись до своєї команди!
Хочеш приєднатися до драйвового міжнародного агрохолдингу? Тоді ця можливість для тебе! 🚀МХП запрошує студентів приєднатись до своєї команди! 🔗 Подати заявку ⭐️Що ти отримаєш: 🔸Прокачаєш
Лекція: «Перспективні напрямки у виробництві морозива»
10.04.2025 року викладачі і студенти ННІХТ ім. М.О. Грішина ОНТУ та МТФК ОНТУ були присутні на лекції завідувачки лабораторії ТОВ «Тирас – ТМ «Мозаїка» (м.
Вебінар на тему: Система управління якості. Міжнародні стандарти
09.04.2025 викладачі і студенти ОНТУ та МТФК ОНТУ взяли участь у вебінарі на тему: Система управління якості. Міжнародні стандарти. Спікер: Ольга Мручковська – керівниця відділу
Благодійна акція “Великдень об’єднує серця” для 39-ої ОББО, 65 ОМБр, 118 ОМБр та 102 ОБрТрО
ОНТУ та 59 Будинок офіцерів — разом для наших Захисників! У передвеликодній тиждень ми запускаємо спільну Благодійну акцію “Великдень об’єднує серця” Запрошуємо усіх долучитися до
Майстер-клас «Косметика своїми руками» для учнів 10-х класів ліцею «Приморський»
7 та 8 квітня до Одеського національного технологічного університету у лабораторії кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси завітали на майстер-класи учні 10-х класів
Благодійний збір на підтримку Одеського зоопарку!
Благодійний збір на підтримку Одеського зоопарку! 🦁🐒🐘 Розпочинаємо благодійний збір на допомогу Одеському зоопарку. Це унікальне місце, де мешкають сотні тварин, які потребують нашої підтримки!
ГАСТРО ФЕСТ у ТЦ “Вузівський”
✨ Смак подій, що надихають! ✨ 4 квітня 2025 р. студенти та викладачі кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування ННІХТ ім. М.О. Грішина Одеського національного
НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОНТУ 25-28 березня 2025 року
25-27 березня 2025 року на кафедрах, які входять до складу навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Грішина, відбулися засідання секцій: “Технології молока, олійно-жирових продуктів та
Засідання секції “Харчової хімії, експертизи та біотехнологій” в межах Наукової конференції здобувачів вищої освіти ОНТУ
25-27 березня 2025 року відбулося засідання секції “Харчової хімії, експертизи та біотехнологій” в межах Наукової конференції здобувачів вищої освіти ОНТУ. Учасники представили актуальні дослідження у
Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025». Результати 1 етапу
Вітаємо всіх учасників Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025»! Результати 1 етапу, затверджені на засіданнях журі кожного напрямку, були оприлюднені на офіційному
Студентська наукова конференція з проблем в сфері харчування
Сьогодні 25 березня 2025 р. На кафедрі технології ресторанного і оздоровчого харчування пройшла студентська наукова конференція, яка присвячена проблемам в сфері харчування. Конференція стала чудовою
Відвідування кафедр ОНТУ здобувачами освіти Технологічного відділення ВСП” Механіко-технологічний фаховий коледж ОНТУ”
Щоб глибше познайомитися з можливостями навчання та перспективами майбутньої професії, 26 березня здобувачі освіти Технологічного відділення ВСП” Механіко-технологічний фаховий коледж ОНТУ” відвідали кафедри Одеського національного