Новини факультету
НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОНТУ 25-28 березня 2025 року
25-27 березня 2025 року на кафедрах, які входять до складу навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Грішина, відбулися засідання секцій: “Технології молока, олійно-жирових продуктів та
Засідання секції “Харчової хімії, експертизи та біотехнологій” в межах Наукової конференції здобувачів вищої освіти ОНТУ
25-27 березня 2025 року відбулося засідання секції “Харчової хімії, експертизи та біотехнологій” в межах Наукової конференції здобувачів вищої освіти ОНТУ. Учасники представили актуальні дослідження у
Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025». Результати 1 етапу
Вітаємо всіх учасників Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025»! Результати 1 етапу, затверджені на засіданнях журі кожного напрямку, були оприлюднені на офіційному
Студентська наукова конференція з проблем в сфері харчування
Сьогодні 25 березня 2025 р. На кафедрі технології ресторанного і оздоровчого харчування пройшла студентська наукова конференція, яка присвячена проблемам в сфері харчування. Конференція стала чудовою
Відвідування кафедр ОНТУ здобувачами освіти Технологічного відділення ВСП” Механіко-технологічний фаховий коледж ОНТУ”
Щоб глибше познайомитися з можливостями навчання та перспективами майбутньої професії, 26 березня здобувачі освіти Технологічного відділення ВСП” Механіко-технологічний фаховий коледж ОНТУ” відвідали кафедри Одеського національного
Відвідання Бесарабського ЗЗСО (Тарутине)
21 березня 2025р. – незважаючи на важку ніч рухаємося по плану профорієнтаційної діяльності Кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНТУ. З великим задоволенням
Лекція-тренінг «Мобінг та булінг»
19.03.2025 р. студенти і куратори ННІХТ ім. М.О. Грішина та студенти Механіко-технологічного фахового коледжу ОНТУ відвідали лекцію-тренінг «Мобінг та булінг», яку проводила психолог Маргарита Скрипник.
Зустріч з школярами двох закладів освіти міста Кілія
20 березня 2025р. в рамках профорієнтаційної діяльності Кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНТУ провела зустріч з школярами двох закладів освіти м.Кілія. Учні
Профорієнтаційний захід з учнями 11-х класів Ліцеїв №1, №3 та 4 м. Арциз
Як знайти професію своєї мрії? Саме над цим сьогодні розмірковували учні 11-х класів ліцеїв №1, №3 та №4 м. Арциз під час профорієнтаційного заходу, організованого
Майстер-клас з виробництва парфумів для школярів ліцею 67
14 березня 2025р. – в рамках профорієнтаційної діяльності ОНТУ для школярів ліцею 67 зав.лабораторією кафедри ТМОЖПтаІК Оксана Клименко було проведено майстер-клас з виробництва парфумів. Всі
Зустріч з учнями Петродолинського ліцею
Сьогодні ми мали чудову можливість поспілкуватися з талановитими учнями Петродолинського ліцею! Обговорили майбутні професії, поділилися досвідом і надихнулися їхніми мріями. Дякуємо за активну участь і
Майстер-клас з виготовлення рубаних напівфабрикатів та органолептичний контроль ковбасних виробів
12 березня здобувачі освіти ВСП” Механіко-технологічний фаховий коледж ОНТУ” навчальних груп 2Т-23 та 3Т-22 відвідали Одеський національний технологічний університет, а саме лабораторію кафедру Технології мʼяса,
Зустріч з випускниками двох ЗЗСО м.Ананьїв
12 березня 2025р. – в рамках профорієнтаційної діяльності кафедри Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси Одеського національного технологічного університету проведена зустріч з випускниками двох
Привітання від голови студентського самоврядування Яна Лісневського
Вітаю всіх жінок зі святом Весни, Краси, Ніжності та Любові! Бажаю міцного здоровʼя, щастя, добра, швидкої перемоги та миру!
Поздоровлення від завідуючих кафедрами та голови студради інституту зі святом
https://youtube.com/watch?v=/uGkpPEAmjyo?feature=share
Вітаємо жіночий колектив з прекрасним святом весни!
Прекрасну половину нашого інституту вітаємо зі святом Весни, Краси і Любові! Бажаємо міцного здоров’я, душевної рівноваги, добробуту, щасливої долі, сімейної радості, удачі та здійснення заповітних мрій.
Зустрічі з школярами трьох закладів освіти с.Великодолинського та майстер-клас для учнів Одеського ліцею №92
Неймовірні емоції від зустрічі з енергійними та допитливими школярами! Сьогодні, 6 березня, завідувач кафедри Дмитро Скрипніченко відвідав три заклада освіти с.Великодолинське з профорієнтаційніми заходами ,
Відвідання ОЗО “Великодолинський ліцей №1” у смт. Великодолинське та ЗЗСО “Новодолинський ліцей” с. Нова Долина
5 березня 2025р в рамках профорієнтаційної діяльності ОНТУ викладачі кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Савінок О.М. та Кушніренко Н.М. відвідали ОЗО “Великодолинський ліцей №1”
Майстер-клас для учнів Приморського ліцею м.Одеси від кафедри технології молока олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Ви коли-небудь мріяли створити аромат, який би відображав вашу унікальну особистість? Мріяли поринути у світ чарівних ароматів та відчути себе справжнім парфумером? Тоді майстер-клас «Створи
Майстер клас з приготування млинців на запрошення ліцею 117
Масляна – це народне свято, що символізує завершення зими та прихід весни. Традиції включають приготування млинців, народні гуляння, танці, ігри та прощання з зимою. Це