Новини факультету
Захист комплексних міжкафедральних кваліфікаційних робіт здобувачів освітніх програм «Інноваційні технології ресторанного бізнесу та здорового харчування» і «Підприємництво і торгівля»*
🎓 LuzHealth Hub – гордість нашої кафедри та майбутнє здорового харчування Півдня України! Сьогодні на кафедрі технологій ресторанного і оздоровчого харчування ОНТУ – Одеський національний
Благодійний різдвяний ярмарок
Різдво – це час ділитися теплом! 🎄 Сьогодні, 18 грудня, стіни рідного Одеського національного технологічного університету сповнилися ароматом прянощів та атмосферою доброти. Наша кафедра технології
Майстер-клас “Таємниці спецій”для учнів Красносільського ліцею
👉Сьогодні, 15 грудня, учні Красносільського ліцею занурилися у захопливий світ харчових технологій та ароматичних спецій під час унікального майстер-класу “Таємниці спецій”. 👩🔬 Зустріч провели висококваліфіковані
Майстер-клас «Створи Парфум» на запрошення “Ради багатодітних сімей Київського району м. Одеса”
Сьогодні ми провели майстер-клас «Створи Парфум» на запрошення “Ради багатодітних сімей Київського району м. Одеса” — і цей захід став справжнім простором творчості та натхнення.
Друга зустріч студентського хабу в Навчально-науковому інституті харчових технологій ім. М.О. Грішина
Студентський хаб ННІХТ ім. М.О. Грішина ОНТУ продовжує роботу: друга зустріч — практична та смачна! 🍦🤝 Сьогодні в Навчально-науковому інституті харчових технологій ім. М.О. Грішина
Профорієнтаційні заходи в Фонтанській громаді для учнів 11-тих класів Крижанівського, Олександрівського та Фонтанського ліцеїв
20 листопада Кафедра технології мʼясних і рибних продуктів ОНТУ прийняла участь у виїзному профорієнтаційному заході в Фонтанській громаді Одеського району, на якому було присутнє керівництво
Три майстер-класи в ліцею “Лідер”
12 листопада були проведені три майстер -класи в ліцею “Лідер”. “Таємниці і загадки спецій”, “Світ м’ясних виробів “.
Профорієнтаційна зустріч з старшокласниками Бершадського ліцею N1 і Бершадського ліцею N3
10 листопада 2025 р. чергову профорієнтаційну зустріч провели у м. Бершадь, Вінницької області. Виступили перед старшокласниками Бершадського ліцею N1 і Бершадського ліцею N3 проф. Єгоров
Майстер-клас “Створи свій смак для учнів 10 А і 10 Б ліцею 56 м. Одеси
13 листопада ліцей 56 м. Одеси відвідала Савінок О.М. з майстер-класом “Створи свій смак”. На заході були учні 10 А і 10 Б класів. Багато
Інформаційно-роз’яснювальний захід від Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють»
11 листопада відбувся інформаційно-роз’яснювальний захід від Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють». Під час зустрічі представники підрозділу ознайомили студентів із
Відвідання Білгород-Дністровської фортеці та Європейскої Сироварні
08 листопада 2025р. – в рамках плану діяльності первинної профспілкової організації студентів ОНТУ студенти ОНТУ та коледжів відвідали Білгород-Дністровську фортецю та Європейська Сироварня. Всі сповнені
Місячник чистоти
Студенти та викладачі ННІХТ ім. М.О. Грішина долучилися до Місячника чистоти 4 листопада 2025 року територія Одеського національного технологічного університету перетворилася на справжній осінній майданчик
Події останніх днів жовтня на кафедрі ХХЕтаБ
Насиченим подіями був останній день жовтня на кафедрі ХХЕтаБ. Професор Пилипенко Л.М. проводила підвищення кваліфікації, провели лабораторні роботи для студентів ГРС, майстер клас у Приморському
Робочий тиждень у 10 кадрах
Робочий тиждень у 10 кадрах 📸 – мікс емоцій, відкриттів та натхнення! ☝️А щоб дізнатися що таке сиропридатність молока або аффінаж сиру запрошуємо до нас
Виставка харчової продукції 28-30 жовтня 2025р. м.Київ
28-30 жовтня 2025р. – м.Київ, масштабна виставка харчової продукції в якій активну участь приймає ОНТУ – Одеський національний технологічний університет. Маю честь представляти весь університет
Майстер-клас “Створи свій власний парфум” для учнів 10 класу Ліцею Приморський
Є ті, хто на канікули не пішов і покликав ОНТУ – Одеський національний технологічний університет у гості😉 28 жовтня викладачка кафедри Технології молока, олійно-жирових продуктів
OPENDAY ОНТУ 8 листопада об 11:00
День знань і можливостей! Хей, крутий абітурієнт! Це велика подія, яку ти не хочеш пропустити! 8 листопада об 11:00 ми відчиняємо свої двері для тебе
Майстер-клас з миловаріння та екскурсія до лабораторії робототехніки та мехатроніки для учнів 5 класу Одеського ліцею №117
Канікули в школах не привід для нас зупиняти знайомство учнів з цікавим і новим! 27 жовтня до ОНТУ – Одеський національний технологічний університет завітали в
З Днем української писемності та мови
Щиро вітаємо з Днем української писемності та мови — святом, що символізує нашу культурну єдність, духовну спадщину та любов до рідного слова. Українська мова —
Зустріч «Життя без залежностей: сила усвідомленого вибору. Відверто про важливе»
22 жовтня 2025 року в Навчально-науковому інституті харчових технологій ім. М.О. Грішина Одеського національного технологічного університету відбулася змістовна та щира зустріч на тему «Життя без