Одеський національний технологічний університет

Новини факультету

Лекція на тему: «Рибні ікорні фальсифікати – правда і вигадка»

У рамках проведення культурно-виховних заходів навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Грішина інститут культури та мистецтв ОНТУ 16.04.2025 р. було проведено лекцію на тему: «Рибні

Читати далі »

Відвідання Окнянського опорного закладу середньої освіти

16 квітня 2025р. – в рамках профорієнтаційної діяльності завідувач кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНТУ Скрипніченко Дмитро Михайлович відвідав Окнянський опорний заклад

Читати далі »

Відвідування учнів Захарівського ЗЗСО Роздільнянського району

11 квітня 2025р. – в рамках профорієнтаційної діяльності завідувач кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНТУ Скрипніченко Дмитро Михайлович відвідав учнів Захарівського ЗЗСО

Читати далі »

Благодійна акція “Великдень об’єднує серця” для 39-ої ОББО, 65 ОМБр, 118 ОМБр та 102 ОБрТрО

ОНТУ та 59 Будинок офіцерів — разом для наших Захисників! У передвеликодній тиждень ми запускаємо спільну Благодійну акцію “Великдень об’єднує серця” Запрошуємо усіх долучитися до

Читати далі »

Майстер-клас «Косметика своїми руками» для учнів 10-х класів ліцею «Приморський»

7 та 8 квітня до Одеського національного технологічного університету у лабораторії кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси завітали на майстер-класи учні 10-х класів

Читати далі »

НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОНТУ 25-28 березня 2025 року

25-27 березня 2025 року на кафедрах, які входять до складу навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Грішина, відбулися засідання секцій:  “Технології молока, олійно-жирових продуктів та

Читати далі »

Засідання секції “Харчової хімії, експертизи та біотехнологій” в межах Наукової конференції здобувачів вищої освіти ОНТУ

25-27 березня 2025 року відбулося засідання секції “Харчової хімії, експертизи та біотехнологій” в межах Наукової конференції здобувачів вищої освіти ОНТУ. Учасники представили актуальні дослідження у

Читати далі »

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025». Результати 1 етапу

Вітаємо всіх учасників Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025»! Результати 1 етапу, затверджені на засіданнях журі кожного напрямку, були оприлюднені на офіційному

Читати далі »

Студентська наукова конференція з проблем в сфері харчування

Сьогодні 25 березня 2025 р. На кафедрі технології ресторанного і оздоровчого харчування пройшла студентська наукова конференція, яка присвячена проблемам в сфері харчування. Конференція стала чудовою

Читати далі »

Відвідування кафедр ОНТУ здобувачами освіти Технологічного відділення ВСП” Механіко-технологічний фаховий коледж ОНТУ”

Щоб глибше познайомитися з можливостями навчання та перспективами майбутньої професії, 26 березня здобувачі освіти Технологічного відділення ВСП” Механіко-технологічний фаховий коледж ОНТУ” відвідали кафедри Одеського національного

Читати далі »
Translate »