Одеський національний технологічний університет

Новини факультету

НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОНТУ 25-28 березня 2025 року

25-27 березня 2025 року на кафедрах, які входять до складу навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Грішина, відбулися засідання секцій:  “Технології молока, олійно-жирових продуктів та

Читати далі »

Засідання секції “Харчової хімії, експертизи та біотехнологій” в межах Наукової конференції здобувачів вищої освіти ОНТУ

25-27 березня 2025 року відбулося засідання секції “Харчової хімії, експертизи та біотехнологій” в межах Наукової конференції здобувачів вищої освіти ОНТУ. Учасники представили актуальні дослідження у

Читати далі »

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025». Результати 1 етапу

Вітаємо всіх учасників Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025»! Результати 1 етапу, затверджені на засіданнях журі кожного напрямку, були оприлюднені на офіційному

Читати далі »

Студентська наукова конференція з проблем в сфері харчування

Сьогодні 25 березня 2025 р. На кафедрі технології ресторанного і оздоровчого харчування пройшла студентська наукова конференція, яка присвячена проблемам в сфері харчування. Конференція стала чудовою

Читати далі »

Відвідування кафедр ОНТУ здобувачами освіти Технологічного відділення ВСП” Механіко-технологічний фаховий коледж ОНТУ”

Щоб глибше познайомитися з можливостями навчання та перспективами майбутньої професії, 26 березня здобувачі освіти Технологічного відділення ВСП” Механіко-технологічний фаховий коледж ОНТУ” відвідали кафедри Одеського національного

Читати далі »

Лекція-тренінг «Мобінг та булінг»

19.03.2025 р. студенти і куратори ННІХТ ім. М.О. Грішина та студенти Механіко-технологічного фахового коледжу ОНТУ відвідали лекцію-тренінг «Мобінг та булінг», яку проводила психолог Маргарита Скрипник.

Читати далі »

Майстер-клас з виготовлення рубаних напівфабрикатів та органолептичний контроль ковбасних виробів

12 березня здобувачі освіти ВСП” Механіко-технологічний фаховий коледж ОНТУ” навчальних груп 2Т-23 та 3Т-22 відвідали Одеський національний технологічний університет, а саме лабораторію кафедру Технології мʼяса,

Читати далі »

Зустріч з випускниками двох ЗЗСО м.Ананьїв

12 березня 2025р. – в рамках профорієнтаційної діяльності кафедри Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси Одеського національного технологічного університету проведена зустріч з випускниками двох

Читати далі »

Вітаємо жіночий колектив з прекрасним святом весни!

Прекрасну половину нашого інституту вітаємо зі святом Весни, Краси і Любові! Бажаємо міцного здоров’я, душевної рівноваги, добробуту, щасливої долі, сімейної радості, удачі та здійснення заповітних мрій.

Читати далі »

Зустрічі з школярами трьох закладів освіти с.Великодолинського та майстер-клас для учнів Одеського ліцею №92

Неймовірні емоції від зустрічі з енергійними та допитливими школярами! Сьогодні, 6 березня, завідувач кафедри Дмитро Скрипніченко відвідав три заклада освіти с.Великодолинське з профорієнтаційніми заходами ,

Читати далі »

Відвідання ОЗО “Великодолинський ліцей №1” у смт. Великодолинське та ЗЗСО “Новодолинський ліцей” с. Нова Долина

5 березня 2025р в рамках профорієнтаційної діяльності ОНТУ викладачі кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Савінок О.М. та Кушніренко Н.М. відвідали ОЗО “Великодолинський ліцей №1”

Читати далі »

Майстер-клас для учнів Приморського ліцею м.Одеси від кафедри технології молока олійно-жирових продуктів та індустрії краси

Ви коли-небудь мріяли створити аромат, який би відображав вашу унікальну особистість? Мріяли поринути у світ чарівних ароматів та відчути себе справжнім парфумером? Тоді майстер-клас «Створи

Читати далі »
Translate »