КАТАЛОГИ ВИБІРКОВИХ ДИСЦИПЛІН 2023
Спеціальність 181 Харчові технології
«Технології м’ясних і рибних продуктів»
«Бакалавр» | «Магістр» |
«Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси»
«Бакалавр» | «Магістр» |
«Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
«Бакалавр» | «Магістр» |
«Контроль якості і безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси»
«Магістр» |
спеціальність 162 Біотехнології та біоінженерія
«Біотехнології та біоінженерія»
«Бакалавр» |
спеціальність 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
«Бакалавр» |
спеціальність 076 Підприємництво та торгівля
«Підприємництво і торгівля, товарознавство та експертиза в митній справі»
«Бакалавр» | «Магістр» |