Одеський національний технологічний університет

КАТАЛОГИ ВИБІРКОВИХ ДИСЦИПЛІН 2023

Спеціальність 181 Харчові технології

«Технології м’ясних і рибних продуктів»

«Бакалавр»  «Магістр»

 «Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси»

«Бакалавр»  «Магістр»

«Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

«Бакалавр»  «Магістр»

«Контроль якості і безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси»

«Магістр»

спеціальність 162 Біотехнології та біоінженерія

«Біотехнології та біоінженерія»

«Бакалавр» 

спеціальність 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

«Бакалавр» 

спеціальність 076 Підприємництво та торгівля

«Підприємництво і торгівля, товарознавство та експертиза в митній справі»

«Бакалавр»  «Магістр»
Translate »