Я отримала ступінь магістра за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» в 2013 р.
Мій професійний шлях почався на ДП «Старкостянтинівський молочночний завод» на позиції лаборанта, але дуже швидко вдалось вирости до позиції молодшого технолога. Після завершення магістратури я пройшла відбір у ізраїльську компанію на позицію технолога молочних продуктів. Компанія Tessa Dairy Maschinery Ltd. займається виробництвом комплексних ліній для молокопереробних підприємсв. В рамках роботи у цій компанії я здійснила запуск молочних заводів в Азербайджані, Шрі-Ланці, Гані, Уганді, Швеції та Ізраїлі.
У 2018 році мені запропонували робочий контракт у міжнародній біотехнологічній компанії Chr. Hansen. Я займала позицію технолога. У обов’язки технолога Chr. Hansen входить оптимізація технологічних процесів та участь в розробці нових видів молочних продуктів на підприємствах Українських виробників.
Хочу щиро подякувати викладачам ОНАХТ за професійну роботу, надані знання та можливість розвивати свою кар’єру на міжнародних ринках.