Одеський національний технологічний університет

Я випускниця 2014 року. Хочу поділитися своїми враженнями про навчання в академії та свій професійний шлях.
У 2009 році вступила до Одеської національної академії харчових технологій на спеціальність «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
Після вступу я переконалася в доцільності і перспективі даного навчання і в тому, що в майбутньому отриманий диплом допоможе мені в самореалізації та в пошуку місця роботи за фахом (що не змусило довго на себе чекати).
Навчаючись, для себе особисто я відкрила багато нового і невідомого. Процес навчання в ОНАХТ доволі легкий та цікавий, так як викладачі допомагають та не покладаючи своїх сил пояснюють предмети та дають настанови та поради. Завдяки отриманим знанням в ОНАХТ переді мною відкрилися нові перспективи.
Закінчила магістратуру у 2014 році та відразу влаштувалась в компанію ТОВ «Терра Фуд», а саме на виробництво плавлених сирів. З 2020 року працюю на заводі з виробництва морозива ТОВ «Тірас – ТМ «Мозаїка» начальником виробничої лабораторії.
Сьогодні, оглядаючись назад, я не шкодую, що зробила такий вибір. Я отримала цікаву, шановну людьми професію.
З вдячністю згадую роки навчання, своїх одногрупників та викладачів.

Translate »