Одеський національний технологічний університет
Головна
Про інститут
Слово директора
Керівництво інституту
Історія інституту
Студентська рада інституту
Діяльність студентськоїї ради
Звіт студради за 2022-2023 рік
Звіт студради 2023-2024
План студради 2023-2024
Вибори студентської ради
Положення про вибори у студраду
Програми кандидатів 2024
2023 рік
Протокол №1 від 18 жовтня 23
Протокол №2 від 20 жовтня 23
Протокол №3 від 23 жовтня 23
2024 оік
Протокол No1 від 23 вересня
Протокол No1 від 2 жовтня
Профком студентів
Публічна інформація
Положення
Положення факультетів 23-24
Положення про вчену раду факультету
Положення про факультет
Положення інститутів 24-25
Розпорядження
Призначення кураторів та наставників
Призначення кандидатур для комплектування формувань
Призначення відповідальних за проф роботу на каферах
Випускники
Центр сприяння працевлаштуванню студентів і випускників
Фотоальбоми
076 Випускники зима 2023 ф-т ЕБХІПтаТ(Магістр)
Випускники зима 2023 ф-т ЕБХІПтаТ відмінники
181 Випускники зима 2023 ф-т ЕБХІПтаТ(Магістр)
076 Випускники зима 2023 ф-т ЕБХІПтаТ(Бакалавр)
181 Випускники літо 2023(Магістр)
076 Випускники літо 2023(Бакалавр)
181 Випускники літо 2023(Бакалавр)
204 Випускники літо 2023(Бакалавр)
Випускники зима 2022 відмінники
181 Випускники зима 2022
Випускники зима 2022 відмінники ф-т ТтаТХПіПБ
076 Випускники зима 2022
076 Випускники 2022
181 Випускники 2022
204 Випускники 2022
Чому наш інститут
Вступнику
Вступна компанія
Стартовий інститут
Центр прийому на навчання
Студентське містечко ОНТУ
Перелік документів для поселення в гуртожиток
Відгуки випускників
Відгуки студентів
Контакти
Кафедри
Кафедра технології м`яса, риби і морепродуктів
Кафедра харчової хімії, експертизи та біотехнології
Кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування
Освіта
Освітній процес
Про організацію навчального процесу
Положення з навчальної роботи
Положення про організацію освітнього процесу
Положення про дистанційне навчання
Порядок переведення студентів ОНТУ на вакантні місця державного замовлення
Положення про порядок переведення та поновлення студентів в ОНТУ
Положення про порядок перезарахування результатів навчання (навчальних дисциплін) в ОНТУ
Положення про організацію і проведення практичної підготовки здобувачів освіти ОНТУ
Положення про надання академічних відпусток та повторного навчання в ОНТУ
Графік навчального процесу та навчальні плани
Кваліфікаційні роботи здобувачів
Атестаційний екзамен за спец 204 2024
Календарний графік
Склад екзаменаційної комісії
Програма атестаційного екзамену
Відрахування, поновлення та переведення студентів
Переведення з іншого закладу вищої освіти
Поновлення на навчання після відрахування з нашого університету
Поновлення на навчання після відрахування з іншого закладу вищої освіти
За що анулюють диплом про вищу освіту
Процедура здійснення вибору навчальних дисциплин
Дистанційне навчання
Moodle
Алгоритм дій по підключенню користувачів до дистанційного курсу.
Виховна робота
Організація виховного процесу
Плани та звіти
Плани 2023
План роботи інституту кураторів на 2023
Звіти 2022-2023
Звіт кураторської роботи І семестр 22-23
Звіт кураторської роботи ІІ семестр 22-23
Звіт про роботу інституту культури та мистецтв 22-23
Звіти 2023-2024
Звіт інституту кураторів 1 сем 2023-2024
Звіт про виховну роботу 1 сем 2023-2024
Звіт про виховну роботу на факультеті ЕБХІПтаТ у II семестрі 2023-2024
Звіт про роботу інституту культури та мистецтв за II семестр 2023-2024
Звіт з профорієнтаційної, волонтерської та благодійної роботи на факультеті ЕБХІПтаТ 2023-2024
Звіт інституту кураторів II семестр 2023-2024
Студентське життя
Положення
Концепція виховної роботи і фізичного розвитку здобувачів освіти і працівників ОНТУ
Положення про Інститут кураторів ОНТУ
Положення про конкурс “Кращий куратор ОНТУ”
Положення про Раду з гуманітарної освіти та виховання ОНТУ
Положення про Інститут культури та мистецтв ОНТУ
Комплексна програма “Здоров’я” на 2023-2025 рр.
Положення про конкурс наукових студентських робіт ‘”Історія мого університету”
Концепція розвитку щоденного спорту в закладах освіти
ТОП кращих
2021-2022
ТОП 10
ТОП 100
2022-2023
ТОП 10
ТОП 100
2023-2024
ТОП 10
ТОП 100
Стипендіальна комісія
Академічні стипендії
Рейтинг успішності Бакалавр
Рейтинг успішності Магістр
Рейтинг успішності за результатами сесії у II семестрі 2023-2024
Соціальні стипендії
Перелік документів для отримання соціальної стипендії
Протоколи засідання
Протокол № 1 від 29 серпня 23
Протокол № 2 від 01 вересня 23
Протокол № 3 від 17 листопада 23
Протокол № 4 від 29 листопада 23
Протокол №5 від 28 грудня 23
Неформальна освіта
Онлайн платформи для навчання
Платформи для вдосконалення навичок і саморозвитку
Акредитація
Стандарти вищої освіти
Освітні програми
Освітні програми (2023 р.)
Каталоги вибіркових дисциплін
Сертифікати про акредитацію ОП
Протидія корупції
Акти антикорупційного законодавства
Міжнародні акти
Конвенція ООН проти корупції
Кримінальна конвенція про боротьбу з корупцією (ETS 173)
Цивільна конвенція про боротьбу з корупцією.
Закони України
Про запобігання корупції
Про Національне антикорупційне бюро України.
Постанови кабінету міністрів України
Питання запобігання та виявлення корупції в органах виконавчої влади
Про затвердження Порядку передачі дарунків
Документи національного агентства з питань запобігання корупції
Типове положення про уповноважений підрозділ (уповноважену особу) з питань запобігання та виявлення корупції
Академічна доброчесність
Розклад екзаменів та перескладань
Розклад екзаменів 2023
Розклад перескладань листопад 23
Розклад перескладань січень 24
Корисна інформація
Алгоритм дій під час повітряної тривоги
Проведення евакуації здобувачів та викладачів ОНТУ
Пам`ятка першокурсника
Схема розміщення навчальних корпусів
Розклад дзвінків в університеті
Як увійти в розклад
Довідкова інформація
Психологічна служба
Психологічні поради
Панічні атаки: як позбутися
Як самостійно позбутись стресу та панічних атак
Як налаштуватись на позитивне мислення – поради психотерапевта Олега Чабана
Як продовжити роботу чи навчання під час війни
Самооцінка. Як підняти самооцінку і стати впевненішим в собі
Як справлятися з ЧУЖИМИ негативними ЕМОЦІЯМИ
3 ПРОСТІ кроки, як СПРАВИТИСЯ з ТРИВОГОЮ БЕЗ ПСИХОЛОГА
Що таке залежність від людини і як із нею справитися. Чому людина впадає у залежність іншої людини
Навички самодопомоги
Онлайн консультація для підлітків в Teenergizer
Пам’ятка батькам щодо профілактики суїцидальної поведінки дітей
Чому у людей виникають думки про вчинення суїциду
Наука
Державні стипендії, премії та гранти для науковців України
Наукова діяльність
Нормативні документи наукової діяльності
Постанови верховної ради України
Постанова Верховної Ради України №2676-VIII від 05.02.2019р. «Про іменні стипендії Верховної Ради України для молодих учених ‒ докторів наук»
Постанова Верховної Ради України №2675-VIII від 05.02.2019 р. «Про Премію Верховної Ради України молодим ученим»
Закони України
Про наукову і науково-технічну діяльність
Про пріоритетні напрями розвитку науки і техніки
Про наукову і науково-технічну експертизу
Про вищу освіту
Про інноваційну діяльність
Про пріоритетні напрями інноваційної діяльності в Україні
Про державне регулювання діяльності у сфері трансферу технологій
Про авторське право і суміжні права
Про охорону прав на винаходи і корисні моделі
Про Загальнодержавну комплексну програму розвитку високих наукоємних технологій
Положення про проведення всеукраїнської студентської олімпіади в ОНТУ
Положення про наукову та науково-дослідну роботу здобувачів вищої освіти ОНТУ
Патенти
Патенти кафедри технології м´яса, риби і морепродуктів
Патенти кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Патенти кафедри харчової хімії та експертизи
Патенти кафедри торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом
Патенти кафедри біохімії, мікробіології та фізіології харчування
Розробки
Розробки кафедри технології м´яса, риби і морепродуктів
Розробки кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Розробки кафедри харчової хімії та експертизи
Розробки кафедри товарознавства та митної справи
Розробки кафедри біохімії, мікробіології та фізіології харчування
Планування наукової діяльності
Перелік проведення наукових конференцій з проблем вищої освіти і науки в системі Міністерства освіти і науки України на 2023 рік
План проведення науково-методичних та науково-практичних конференцій і семінарів на 2023 рік ОНТУ
План проведення науково-методичних та науково-практичних конференцій і семінарів на 2024 рік ОНТУ
План проведення Міжнародних наукових конференцій та стажувань (підвищення кваліфікації) у 2023 році
План проведення ювілейних читань присвячених видатним вченим університету на 2023 рік
Наукові гуртки
Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Технології м’ясних і рибних продуктів
Технології ресторанного і оздоровчого харчування
Наказ про склад наукових гуртків і клубів здобувачів вищої освіти ОНТУ
Наші видання
Підручники, навчальні посібники та монографії кафедр
Підручники та навчальні посібники кафедри технології м´яса, риби і морепродуктів
Монографії кафедри технології м´яса, риби і морепродуктів
Видавнича діяльність кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Монографії та підручники кафедри харчової хімії та експертизи
Підручники кафедри біохімії, мікробіології та фізіології харчування
Монографії кафедри біохімії, мікробіології та фізіології харчування
Видавнича діяльність кафедри торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом
Конференції, семінари, тренінги
План проведення конференцій і семінарів
Студентські олімпіади
Олімпіади на кафедрі технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Олімпіади на кафедрі технології м´яса, риби і морепродуктів
Олімпіади на кафедрі харчової хімії, експертизи та біотехнології
Наукова робота студентів
Студентська наука
Корисні та довідкові ресурси науковцям
Наукометричні бази даних
Наукометрична база Scopus
Наукометрична база Web of Science
Наукометрична база Index Copernicus
Наукометрична база Google Scholar
Наукові реєстри та бібліометрика
Реєстр наукових фахових видань України
Реєстр наукових фахових видань України, які індексуються у наукометричних базах Scopus та Web of Science
Реєстр наукових видань, які мають імпакт-фактор
Бібліометрика української науки
База даних наукових цитувань Open Ukrainian Citation Index (OUCI)
Національний репозиторій академічних текстів
Інформаційні ресурси з наукової діяльності
Індекс Гірша (h-index)
Як дізнатися індекс Гірша вченого у Scopus
Як дізнатися імпакт-фактор журналу
Як дізнатися Q (квартиль) журналу у наукометричних базах Scopus та Web of Science
Пошук журналу у Scopus
Пошук журналу у Web of Science
Пошук цитувань журналу у наукометричній базі Scopus
Навчальний курс на Prometheus «Наукова комунікація в цифрову епоху»
Цифрові інструменти науковця
Сервіс автоматизації роботи для авторів наукових публікацій
Офіційний телеграм-канал Міністерства освіти і науки України
Віртуальний бібліографічний список джерел, присвячених академічній доброчесності
Сервіси для оформлення бібліографічних посилань (бібліографії)
Сервіс оформлення бібліографічних посилань 4Author
Сервіс оформлення наукових джерел за вимогами ВАК України
Сервіс оформлення бібліографічних посилань Cite This for Me
Сервіс оформлення бібліографічних посилань Citation Machine
Сервіс оформлення бібліографічних посилань BibMe від Carnegie Mellon University
Органи, установи, підприємства, організації у сфері наукової діяльності
Рада молодих вчених МОН України
Національна академія наук України
Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти
Державна служба якості освіти України
Національний інститут стратегічних досліджень
Співпраця
Практична підготовка
Міжнародна практика
Практика
Спілки підприємств України
Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Спілки молочних підприємств України
Асоціації українських виробників “Морозиво та заморожені продукти”
Асоціація “Парфумерія і косметика України”
Асоціації “Укроліяпром”
Харчової хімії, експертизи та біотехнологій
Асоціації українських виробників “Морозиво та заморожені продукти”
Громадська спілка «АСОЦІАЦІЯ З ІНТЕГРАЦІЇ НАССР»
Товариство мікробіологів України ім. С.М. Виноградського
Одеське відділення біохімічного товариства
Технології м’яса, риби і морепродуктів
Громадська організація «ЦЕНТР РОЗВИТКУ М’ЯСНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ»
Академічна мобільність
Положення про внутрішню академічну мобільність здобувачів
Наші роботодавці
Працевлаштування(вакансії)
Поради при працевлаштуванні
Вимоги роботодавців
Технології м’яса, риби і морепродуктів
Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Харчової хімії, експертизи та біотехнології
Технології ресторанного і оздоровчого харчування
Menu
Головна
Про інститут
Слово директора
Керівництво інституту
Історія інституту
Студентська рада інституту
Діяльність студентськоїї ради
Звіт студради за 2022-2023 рік
Звіт студради 2023-2024
План студради 2023-2024
Вибори студентської ради
Положення про вибори у студраду
Програми кандидатів 2024
2023 рік
Протокол №1 від 18 жовтня 23
Протокол №2 від 20 жовтня 23
Протокол №3 від 23 жовтня 23
2024 оік
Протокол No1 від 23 вересня
Протокол No1 від 2 жовтня
Профком студентів
Публічна інформація
Положення
Положення факультетів 23-24
Положення про вчену раду факультету
Положення про факультет
Положення інститутів 24-25
Розпорядження
Призначення кураторів та наставників
Призначення кандидатур для комплектування формувань
Призначення відповідальних за проф роботу на каферах
Випускники
Центр сприяння працевлаштуванню студентів і випускників
Фотоальбоми
076 Випускники зима 2023 ф-т ЕБХІПтаТ(Магістр)
Випускники зима 2023 ф-т ЕБХІПтаТ відмінники
181 Випускники зима 2023 ф-т ЕБХІПтаТ(Магістр)
076 Випускники зима 2023 ф-т ЕБХІПтаТ(Бакалавр)
181 Випускники літо 2023(Магістр)
076 Випускники літо 2023(Бакалавр)
181 Випускники літо 2023(Бакалавр)
204 Випускники літо 2023(Бакалавр)
Випускники зима 2022 відмінники
181 Випускники зима 2022
Випускники зима 2022 відмінники ф-т ТтаТХПіПБ
076 Випускники зима 2022
076 Випускники 2022
181 Випускники 2022
204 Випускники 2022
Чому наш інститут
Вступнику
Вступна компанія
Стартовий інститут
Центр прийому на навчання
Студентське містечко ОНТУ
Перелік документів для поселення в гуртожиток
Відгуки випускників
Відгуки студентів
Контакти
Кафедри
Кафедра технології м`яса, риби і морепродуктів
Кафедра харчової хімії, експертизи та біотехнології
Кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування
Освіта
Освітній процес
Про організацію навчального процесу
Положення з навчальної роботи
Положення про організацію освітнього процесу
Положення про дистанційне навчання
Порядок переведення студентів ОНТУ на вакантні місця державного замовлення
Положення про порядок переведення та поновлення студентів в ОНТУ
Положення про порядок перезарахування результатів навчання (навчальних дисциплін) в ОНТУ
Положення про організацію і проведення практичної підготовки здобувачів освіти ОНТУ
Положення про надання академічних відпусток та повторного навчання в ОНТУ
Графік навчального процесу та навчальні плани
Кваліфікаційні роботи здобувачів
Атестаційний екзамен за спец 204 2024
Календарний графік
Склад екзаменаційної комісії
Програма атестаційного екзамену
Відрахування, поновлення та переведення студентів
Переведення з іншого закладу вищої освіти
Поновлення на навчання після відрахування з нашого університету
Поновлення на навчання після відрахування з іншого закладу вищої освіти
За що анулюють диплом про вищу освіту
Процедура здійснення вибору навчальних дисциплин
Дистанційне навчання
Moodle
Алгоритм дій по підключенню користувачів до дистанційного курсу.
Виховна робота
Організація виховного процесу
Плани та звіти
Плани 2023
План роботи інституту кураторів на 2023
Звіти 2022-2023
Звіт кураторської роботи І семестр 22-23
Звіт кураторської роботи ІІ семестр 22-23
Звіт про роботу інституту культури та мистецтв 22-23
Звіти 2023-2024
Звіт інституту кураторів 1 сем 2023-2024
Звіт про виховну роботу 1 сем 2023-2024
Звіт про виховну роботу на факультеті ЕБХІПтаТ у II семестрі 2023-2024
Звіт про роботу інституту культури та мистецтв за II семестр 2023-2024
Звіт з профорієнтаційної, волонтерської та благодійної роботи на факультеті ЕБХІПтаТ 2023-2024
Звіт інституту кураторів II семестр 2023-2024
Студентське життя
Положення
Концепція виховної роботи і фізичного розвитку здобувачів освіти і працівників ОНТУ
Положення про Інститут кураторів ОНТУ
Положення про конкурс “Кращий куратор ОНТУ”
Положення про Раду з гуманітарної освіти та виховання ОНТУ
Положення про Інститут культури та мистецтв ОНТУ
Комплексна програма “Здоров’я” на 2023-2025 рр.
Положення про конкурс наукових студентських робіт ‘”Історія мого університету”
Концепція розвитку щоденного спорту в закладах освіти
ТОП кращих
2021-2022
ТОП 10
ТОП 100
2022-2023
ТОП 10
ТОП 100
2023-2024
ТОП 10
ТОП 100
Стипендіальна комісія
Академічні стипендії
Рейтинг успішності Бакалавр
Рейтинг успішності Магістр
Рейтинг успішності за результатами сесії у II семестрі 2023-2024
Соціальні стипендії
Перелік документів для отримання соціальної стипендії
Протоколи засідання
Протокол № 1 від 29 серпня 23
Протокол № 2 від 01 вересня 23
Протокол № 3 від 17 листопада 23
Протокол № 4 від 29 листопада 23
Протокол №5 від 28 грудня 23
Неформальна освіта
Онлайн платформи для навчання
Платформи для вдосконалення навичок і саморозвитку
Акредитація
Стандарти вищої освіти
Освітні програми
Освітні програми (2023 р.)
Каталоги вибіркових дисциплін
Сертифікати про акредитацію ОП
Протидія корупції
Акти антикорупційного законодавства
Міжнародні акти
Конвенція ООН проти корупції
Кримінальна конвенція про боротьбу з корупцією (ETS 173)
Цивільна конвенція про боротьбу з корупцією.
Закони України
Про запобігання корупції
Про Національне антикорупційне бюро України.
Постанови кабінету міністрів України
Питання запобігання та виявлення корупції в органах виконавчої влади
Про затвердження Порядку передачі дарунків
Документи національного агентства з питань запобігання корупції
Типове положення про уповноважений підрозділ (уповноважену особу) з питань запобігання та виявлення корупції
Академічна доброчесність
Розклад екзаменів та перескладань
Розклад екзаменів 2023
Розклад перескладань листопад 23
Розклад перескладань січень 24
Корисна інформація
Алгоритм дій під час повітряної тривоги
Проведення евакуації здобувачів та викладачів ОНТУ
Пам`ятка першокурсника
Схема розміщення навчальних корпусів
Розклад дзвінків в університеті
Як увійти в розклад
Довідкова інформація
Психологічна служба
Психологічні поради
Панічні атаки: як позбутися
Як самостійно позбутись стресу та панічних атак
Як налаштуватись на позитивне мислення – поради психотерапевта Олега Чабана
Як продовжити роботу чи навчання під час війни
Самооцінка. Як підняти самооцінку і стати впевненішим в собі
Як справлятися з ЧУЖИМИ негативними ЕМОЦІЯМИ
3 ПРОСТІ кроки, як СПРАВИТИСЯ з ТРИВОГОЮ БЕЗ ПСИХОЛОГА
Що таке залежність від людини і як із нею справитися. Чому людина впадає у залежність іншої людини
Навички самодопомоги
Онлайн консультація для підлітків в Teenergizer
Пам’ятка батькам щодо профілактики суїцидальної поведінки дітей
Чому у людей виникають думки про вчинення суїциду
Наука
Державні стипендії, премії та гранти для науковців України
Наукова діяльність
Нормативні документи наукової діяльності
Постанови верховної ради України
Постанова Верховної Ради України №2676-VIII від 05.02.2019р. «Про іменні стипендії Верховної Ради України для молодих учених ‒ докторів наук»
Постанова Верховної Ради України №2675-VIII від 05.02.2019 р. «Про Премію Верховної Ради України молодим ученим»
Закони України
Про наукову і науково-технічну діяльність
Про пріоритетні напрями розвитку науки і техніки
Про наукову і науково-технічну експертизу
Про вищу освіту
Про інноваційну діяльність
Про пріоритетні напрями інноваційної діяльності в Україні
Про державне регулювання діяльності у сфері трансферу технологій
Про авторське право і суміжні права
Про охорону прав на винаходи і корисні моделі
Про Загальнодержавну комплексну програму розвитку високих наукоємних технологій
Положення про проведення всеукраїнської студентської олімпіади в ОНТУ
Положення про наукову та науково-дослідну роботу здобувачів вищої освіти ОНТУ
Патенти
Патенти кафедри технології м´яса, риби і морепродуктів
Патенти кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Патенти кафедри харчової хімії та експертизи
Патенти кафедри торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом
Патенти кафедри біохімії, мікробіології та фізіології харчування
Розробки
Розробки кафедри технології м´яса, риби і морепродуктів
Розробки кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Розробки кафедри харчової хімії та експертизи
Розробки кафедри товарознавства та митної справи
Розробки кафедри біохімії, мікробіології та фізіології харчування
Планування наукової діяльності
Перелік проведення наукових конференцій з проблем вищої освіти і науки в системі Міністерства освіти і науки України на 2023 рік
План проведення науково-методичних та науково-практичних конференцій і семінарів на 2023 рік ОНТУ
План проведення науково-методичних та науково-практичних конференцій і семінарів на 2024 рік ОНТУ
План проведення Міжнародних наукових конференцій та стажувань (підвищення кваліфікації) у 2023 році
План проведення ювілейних читань присвячених видатним вченим університету на 2023 рік
Наукові гуртки
Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Технології м’ясних і рибних продуктів
Технології ресторанного і оздоровчого харчування
Наказ про склад наукових гуртків і клубів здобувачів вищої освіти ОНТУ
Наші видання
Підручники, навчальні посібники та монографії кафедр
Підручники та навчальні посібники кафедри технології м´яса, риби і морепродуктів
Монографії кафедри технології м´яса, риби і морепродуктів
Видавнича діяльність кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Монографії та підручники кафедри харчової хімії та експертизи
Підручники кафедри біохімії, мікробіології та фізіології харчування
Монографії кафедри біохімії, мікробіології та фізіології харчування
Видавнича діяльність кафедри торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом
Конференції, семінари, тренінги
План проведення конференцій і семінарів
Студентські олімпіади
Олімпіади на кафедрі технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Олімпіади на кафедрі технології м´яса, риби і морепродуктів
Олімпіади на кафедрі харчової хімії, експертизи та біотехнології
Наукова робота студентів
Студентська наука
Корисні та довідкові ресурси науковцям
Наукометричні бази даних
Наукометрична база Scopus
Наукометрична база Web of Science
Наукометрична база Index Copernicus
Наукометрична база Google Scholar
Наукові реєстри та бібліометрика
Реєстр наукових фахових видань України
Реєстр наукових фахових видань України, які індексуються у наукометричних базах Scopus та Web of Science
Реєстр наукових видань, які мають імпакт-фактор
Бібліометрика української науки
База даних наукових цитувань Open Ukrainian Citation Index (OUCI)
Національний репозиторій академічних текстів
Інформаційні ресурси з наукової діяльності
Індекс Гірша (h-index)
Як дізнатися індекс Гірша вченого у Scopus
Як дізнатися імпакт-фактор журналу
Як дізнатися Q (квартиль) журналу у наукометричних базах Scopus та Web of Science
Пошук журналу у Scopus
Пошук журналу у Web of Science
Пошук цитувань журналу у наукометричній базі Scopus
Навчальний курс на Prometheus «Наукова комунікація в цифрову епоху»
Цифрові інструменти науковця
Сервіс автоматизації роботи для авторів наукових публікацій
Офіційний телеграм-канал Міністерства освіти і науки України
Віртуальний бібліографічний список джерел, присвячених академічній доброчесності
Сервіси для оформлення бібліографічних посилань (бібліографії)
Сервіс оформлення бібліографічних посилань 4Author
Сервіс оформлення наукових джерел за вимогами ВАК України
Сервіс оформлення бібліографічних посилань Cite This for Me
Сервіс оформлення бібліографічних посилань Citation Machine
Сервіс оформлення бібліографічних посилань BibMe від Carnegie Mellon University
Органи, установи, підприємства, організації у сфері наукової діяльності
Рада молодих вчених МОН України
Національна академія наук України
Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти
Державна служба якості освіти України
Національний інститут стратегічних досліджень
Співпраця
Практична підготовка
Міжнародна практика
Практика
Спілки підприємств України
Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Спілки молочних підприємств України
Асоціації українських виробників “Морозиво та заморожені продукти”
Асоціація “Парфумерія і косметика України”
Асоціації “Укроліяпром”
Харчової хімії, експертизи та біотехнологій
Асоціації українських виробників “Морозиво та заморожені продукти”
Громадська спілка «АСОЦІАЦІЯ З ІНТЕГРАЦІЇ НАССР»
Товариство мікробіологів України ім. С.М. Виноградського
Одеське відділення біохімічного товариства
Технології м’яса, риби і морепродуктів
Громадська організація «ЦЕНТР РОЗВИТКУ М’ЯСНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ»
Академічна мобільність
Положення про внутрішню академічну мобільність здобувачів
Наші роботодавці
Працевлаштування(вакансії)
Поради при працевлаштуванні
Вимоги роботодавців
Технології м’яса, риби і морепродуктів
Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Харчової хімії, експертизи та біотехнології
Технології ресторанного і оздоровчого харчування
ОНТУ в TikTok
Translate »