Стан здоров’я, активність, настрій та стресостійкість – результат нашого раціону харчування зокрема!
17 жовтня в рамках Інституту культури відбулась мотивуюча зустріч студентської спільноти з Мар’яною Анатоліївною Кашкано, к.т.н., доцентом кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування.
Науково встановлені механізми впливу та особливі функції нутрієнтів в нашому організмі, норми та режими харчування, практичні рекомендації та корисні поради в організації раціонів, дотримання енергетичного балансу – все це здобувачі взяли до уваги, щоб покращити своє харчування та завжди бути сповненими сил!
Змістовна та надихаюча зустріч посилила увагу здобувачів до надважливих питань! Наше харчування – ключ до активного життя, балансу енергії та гармонії!