Одеський національний технологічний університет

Стан здоров’я, активність, настрій та стресостійкість – результат нашого раціону харчування зокрема!

17 жовтня в рамках Інституту культури відбулась мотивуюча зустріч студентської спільноти з Мар’яною Анатоліївною Кашкано, к.т.н., доцентом кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування.

Науково встановлені механізми впливу та особливі функції нутрієнтів в нашому організмі, норми та режими харчування, практичні рекомендації та корисні поради в організації раціонів, дотримання енергетичного балансу – все це здобувачі взяли до уваги, щоб покращити своє харчування та завжди бути сповненими сил!

Змістовна та надихаюча зустріч посилила увагу здобувачів до надважливих питань! Наше харчування – ключ до активного життя, балансу енергії та гармонії!

Translate »