Одеський національний технологічний університет

На базі кафедри технології ресторанного і оздоровочого харчування відбувся круглий стіл за темою «Нові підходи до вдосконалення шкільного харчування». Результати заходу: обговорення актуальних питань, активна залученість зовнішніх стейкхолдерів, дієтологів, викладацького складу кафедри, здобувачів освіти різних освітніх рівнів.

Представлено результати діяльності робочої групи МОН України з реформування шкільного харчування від кафедри ТРіОХ (доценти: Калугіна І.М., Біленька І.Р., Кашкано М.А. під науковим керівництвом професора Тележенко Л.М.).

В підсумку заходу було сформовано чіткі рекомендації щодо покращення якості харчування для школярів, зокрема, впровадження нових меню, залучення місцевих виробників та підвищення кваліфікації працівників харчоблоків. Круглий стіл щодо шкільного харчування об’єднав зусилля учасників та забезпечив розробку конкретного плану дій для покращення харчування в закладах освіти України.

Translate »