23 жовтня 2024 р. об 9.30. на кафедрі технології ресторанного і оздоровчого харчування відбулася лекція представника виробництва, стейкхолдера ОП «Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування» Окіпної Світлани Вікторівни, адміністратора ресторану італійської кухні «Казка», провідного фахівеця у секторі підготовки наукових кадрів ННЦ «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова» НААН України, на тему: “Особливості та впровадження італійської кухні у сучасний ресторан”. Модератор – доц. Калугіна І.М. Лекцію Окіпної С.В. слухали та активно задавали питання студенти 3 курсу зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування» денної форми навчання. Стейкхолдером, студентами й викладачами кафедри ТРіОХ обговорювались проблеми ресторанної галузі, перспективи та нові тренди в ресторанному господарстві, а також питання з освітнього процесу, розвитку навчальної програми, успішного працевлаштування молодих фахівців з освітньої програми «Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування».