26 жовтня відвідали масштабний локаційний ярмарок – ГАРБУЗОВИЙ ФЕСТИВАЛЬ, організований ФГ “Пан Білан” . Масштаби заходу вразили – фудкорти зі смачною їжею, гарбузове меню, майстер класи з карвінгу гарбуза, розпис пряників- гарбузів, квітковий рай, багато екологічно- чистої фермерської продукції і безліч фотолокацій. Наш ONTU гідно презентувала Кафедра Технології ресторанного і оздоровчого харчування ОНТУ. Було представлено старовинну страву – гарбузову кашу – ідеальну страву холодного вечора. Важко уявити більш традиційний осінній обід чи вечерю. Гарбузи в давні часи вирощувала кожна українська родина. Для багатьох людей ця їжа асоціюється з безтурботним дитинством. Продовжуємо відроджувати традиції. Дякую за запрошення ФГ “Пан Білан”, студетці 2 курсу ННІ Харчових технологій ім. М.О Грішина Атанасовій Віталіні Виталина Атанасова за активну участь в проведенні майстер класів! Дякуємо ЗСУ за можливість працювати, навчати і навчатись!