В рамках договору про співпрацю між Одеським національним технологічним університетом та Запорізьким національним університетом к.т.н., доцентом Дзюбою Надією (Одеський національний технологічний університет), Конох Оленою Євгенівною та ст. викладачем Геращенко Яриною Михайлівною (Запорізький національний університет) 7.11.2024 року для здобувачів вищої освіти (1 курсу група 6.2414) ОП «Готельно-ресторанна справа» Запорізького національного університету було проведено бінарну лекцію з освітньої компоненти «Товарознавство» за темою «Товарознавча характеристика крохмалю, цукру, меду, кондитерських виробів». Було розглянуто товарні та функціональні властивості продуктів, визначено їх вплив на організм людини, ознайомлено здобувачів зі споживчими властивостями, умовами зберігання та реалізації у закладах ресторанного та готельного господарства.