Щоб глибше познайомитися з можливостями навчання та перспективами майбутньої професії, 26 березня здобувачі освіти Технологічного відділення ВСП” Механіко-технологічний фаховий коледж ОНТУ” відвідали кафедри Одеського національного технологічного університету . На запрошення завідувачки Кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів ОНТУ , Оксани Миколаївни Савінок, здобувачі взяли участь у визначенні якості (свіжості) м’яса, використовуючи сучасні лабораторні методи. Аспірант кафедри, Віталій Луцький, провів цікаву та змістовну доповідь на тему: «Види псування м’яса під час його зберігання», розкривши важливі аспекти харчової безпеки.
У рамках профорієнтаційної діяльності кафедра Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНТУ було проведено захопливий майстер-клас з виробництва парфумів. Здобувачі освіти мали змогу не лише дізнатися про тонкощі створення ароматів, але й самостійно спробувати себе в ролі парфумерів, змішуючи різні есенції.
Активна участь здобувачів у обох заходах свідчить про їхню зацікавленість та прагнення до нових знань. Цей день став для них можливістю дізнатися більше про потенційні напрямки навчання та чудовою нагодою для розвитку творчих здібностей та практичних навичок.