25-27 березня 2025 року на кафедрах, які входять до складу навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Грішина, відбулися засідання секцій:
“Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси”,
“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”,
“Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси”,
“Харчової хімії, експертизи та біотехнологій”,
“Технології м’яса, риби і морепродуктів”
“Технології ресторанного та оздоровчого харчування”.
Учасники представили актуальні дослідження у сфері харчової та переробної промисловості, ресторанного і оздоровчого харчування, харчової хімії, безпеки харчових продуктів та біотехнологій.
Учасники активно обговорювали інноваційні технології у харчовій, переробній галузях та індустрії краси, сучасні підходи до контролю якості та безпечності харчової продукції та продукції для індустрії краси, інноваційні методи у біотехнологіях та перспективи впровадження екологічних рішень у харчовій та переробній галузях.