Одеський національний технологічний університет

25-27 березня 2025 року на кафедрах, які входять до складу навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Грішина, відбулися засідання секцій: 

“Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси”,

 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”,

 “Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси”,  

“Харчової хімії, експертизи та біотехнологій”,

“Технології м’яса, риби і морепродуктів”

“Технології ресторанного та оздоровчого харчування”.

Учасники представили актуальні дослідження у сфері харчової та переробної промисловості, ресторанного і оздоровчого харчування, харчової хімії, безпеки харчових продуктів та біотехнологій.

Учасники активно обговорювали інноваційні технології у харчовій, переробній галузях та індустрії краси, сучасні підходи до контролю якості та безпечності харчової продукції та продукції для індустрії краси, інноваційні методи у біотехнологіях та перспективи впровадження екологічних рішень у харчовій та переробній галузях.

Translate »