16 травня до Одеського національного технологічного університету завітали учні Одеського ліцею «Приморський», щоб взяти участь у майстер-класі «Смаки та спеції» 🧂✨.
Організатором заходу стала кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Грішина.
Під час майстер-класу ліцеїсти ознайомилися із спеціями, приправами, прянощами, які використовуються для приготування різних кулінарних страв та виробництва м’ясних і рибних продуктів 🌶️🌿 . Побачили, оцінили аромат різних смако-ароматичних добавок до їжі та послухали цікаву розповідь за кожну із спецій, яку розглядали.
Такі заходи допомагають школярам познайомитися з професією технолога харчової галузі, розвивають креативність і поглиблюють інтерес до кулінарного мистецтва. Дякуємо всім учасникам за активність та щирий інтерес до світу харчових технологій! Сподіваємось на нові зустрічі в ОНТУ! 💛💙