Одеський національний технологічний університет

👉​Сьогодні, 15 грудня, учні Красносільського ліцею занурилися у захопливий світ харчових технологій та ароматичних спецій під час унікального майстер-класу “Таємниці спецій”. ​👩‍🔬 Зустріч провели висококваліфіковані представники кафедри технології м’яса, риби та морепродуктів ОНТУ – Одеський національний технологічний університет : ​Паламарчук Анна Станіславівна, доцент. ​Кушніренко Надія Михайлівна, доцент. ​✨ Учні дізналися про походження, хімічний склад та біологічну цінність найпопулярніших спецій. Обговорили, як правильно поєднувати спеції, щоб максимально розкрити смак м’ясних, рибних та інших страв. ​Кульмінацією майстер-класу стало знайомство з інноваційними продуктами! Усі учасники мали нагоду продегустувати неймовірно смачний та корисний курячий філе-снек, розроблений із застосуванням унікальних комбінацій спецій. Це ідеальний приклад того, як наука і технологія створюють досконалий смак та якість. ​🎓 Дякуємо нашим експертам з ОНТУ за таку цінну та надихаючу зустріч! — разом з Денисом Попковим та 4 іншими особами.

Translate »