🎓 23 грудня 2025 року відбувся захист комплексних міжуніверситетських кваліфікаційних робіт магістрів кафедри ТРіОХ ОНТУ.
Представлено інноваційний проект ресторанного комплексу «Conceptual CUISINE» у м. Одеса з впровадженням страв та напоїв спеціального призначення.
👩🏫 Головний керівник – к.т.н., доцент кафедри ТРіОХ ОНТУ Калугіна І.М.
У роботі взяли участь здобувачі з різних інститутів та факультетів Одеського національного технологічного університету та Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького. Це потужна команда молодих фахівців у галузях харчових технологій, підприємництва, комп’ютерних наук та ресторанного бізнесу.
💡 Команда – це локомотив інновацій! Завдяки спільним зусиллям, креативності та професіоналізму було створено реальний, життєздатний та конкурентоспроможний продукт, який гідно представлено на захисті.
👏 Вітаємо наших магістрів-випускників! Бажаємо знайти себе на ринку праці, будувати успішні кар’єри та отримувати задоволення від професії.