Шановні Викладачі та Колеги!
Дуже рада, що два роки тому, з кількох варіантів закладів вищої освіти, Румунії та України, де можна здобути професійні знання з моєї спеціальності, я зупинила свій вибір на Одеській Національній Академії Харчових Технологій, яка розташована в такому чудовому, колоритному, з дуже доброзичливими жителями, південному морському місті Одесі!
Завдяки навчанню в Академії, отримала повноцінний багаж знань, набула нових друзів серед колег та викладачів.
Вдячна самим викладачам, яким довелося розбудовувати свої встановлені методи викладання під епідеміологічну ситуацію та ділитися з нами, студентами, накопиченими знаннями за допомогою сучасних “гаджетів”.
Дуже приємно було отримати ті ж знання від вчителів високого рівня освіти, з якими можна легко спілкуватися і дискутувати на теми, що цікавлять.
Мені, як технологу олійно-жирового виробництва, окрім удосконалень моїх знань з виробництва олій, було цікаво поринути й у індустрію краси, а саме брати участь у виробництві косметичного мила та створенні кремів у лабораторних умовах.
Ці два роки навчання пройшли у теплій дружній атмосфері, десь із одеським гумором, що залишило море приємних вражень.
І як студентці з Молдови було приємно влитися в український колектив викладачів та студентів!
Дякую всьому професорсько-викладацькому складу Академії та кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси.